Tarvitsetko apua sosiaalisen median markkinointiin?

Eikö aika tai osaaminen riitä sosiaalisen median kanavien tehokkaaseen hyödyntämiseen? Olemme sinua varten, jos kaipaat henkilöä, joka auttaa ja pitää sinut mukana somen muuttuvassa maailmassa sillä aikaa, kun sinä keskityt ydinosaamiseesi.

Sosiaalinen media auttaa tavoittamaan asiakkaasi. Ihmiset käyttävät erilaisia sosiaalisen median kanavia useita tunteja päivittäin, jonka vuoksi myös yrityksellesi tarjoutuu mahdollisuus tavoittaa juuri sinun palveluistasi tai tuotteistasi kiinnostuneet asiakkaat. Haluatko markkinoida ruokaintoilijoille, kodinrakentajille vaiko kenties kauneudenhoitotuotteiden ystäville? Haluatko lisätä tunnettavuutta tai verkkosivustosi kävijöiden määrää?

Hillea on apunasi, kun kaipaat apua somekanavien luomiseen, hallintaan, sisällöntuotantoon ja vaikkapa some-mainontaan. Suunnittelemme ja toteutamme kaikkea kampanjoista jatkuviin palveluihin. Toimimme tarvittaessa strategisena apuna tai käytännön toimien toteuttajina. Kauttamme saat sisältöjä aina yksittäisistä postauksista tai blogi-kirjoituksista pidemmän aikavälin toteutuksiin.

Hillea hoitaa puolestasi sen, mihin sinulla ei riitä aika tai osaaminen.

2393c270-7c39-4f1e-b490-3dec37fb6665.png

Facebook

Facebook-sivujen luominen, ulkoasun suunnittelu, Facebook-päivitykset, Facebook-mainonta... Missä ikinä tarvitsetkaan auttavaa kättä, me autamme. Suunnitellaan juuri sinun tarpeisiisi sopivaa sisältöä tavoitteidesi mukaan.

4e8fc407-213a-40ec-8641-50c2b8e533ef.png

Instagram

Yrityksesi ilmeeseen sopivan Instagram-tilin luominen ja sisältöstrategian luominen. Autamme tarvittaessa mm. yritysprofiilin hallitsemisessa, mielenkiintoisen sisällön luomisessa, Instagram-markkinoinnissa ja vaikuttajamarkkinoinnin viidakossa. Toteutetaan yhdessä Instagram-kampanja juuri sinun yrityksesi tarpeita ja asiakasryhmää ajatellen. Saat meiltä ideoiden ja toteutuksen lisäksi laajan analyysin kampanjan tuloksista.

878cbe19-8554-4c76-baee-0bc16a97d0d3.png

Yhteistyökampanjat, Markkinointimateriaali, sisällöntuotto ym.

Mitä juuri sinun yrityksesi kaipaa? Nosta tunnettavuuttasi tai myyntiäsi näkyvyydellä sosiaalisen median kanavissa. Ole siellä missä asiakkaasikin ovat. Toteutamme puolestasi yhteistyökampanjat juuri omia tarpeitasi tai kohderyhmääsi ajatellen. Laajan verkoston kautta järjestämme tapahtumat, ammattilaistason valokuvaukset, asiantuntijapalvelut... Kerro rohkeasti ideoistasi ja tarpeistasi!